27 Kasım 2012 Salı

Prenses Belle Makyajı


Prenses Belle Makyajı Oyunu ile bu küçük sevimli Prensesin yardımına ihtiyacı var! Dünyanın en iyi kız oyunları Türkiyenin en iyi oyun sitesi Oyun Gemisi ekibi tarafından evlerinize konuk oluyor!


Prenses Belle Makyajı

Emirin Yolu 6. Bölüm Fragmanı (30 Kasim)


Emirin hikayesi şimdi en başından anlatılıyor. Emirin Yolu 30 Kasım Cuma akşamı yeni bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Emirin Yolu 6. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Emirin Yolu 6. Bölüm Fragmanı (30 Kasim)

Site tanıtımları


web sitenizi dünyayla paylaşabilceğiniz tanıtımıı yapabileceğiniz ücretsiz tanıtım servisi


Site tanıtımları

Merantau Savaşçısı Türkçe Dublaj İzle


Öncelikle filmde verilmek istenen sloganı kısaca açıklamak gerekirse Her yolculuk küçük bir adım ile başlamalıdır. Minangkabu gelenekleri üzerine bütün erkek çocukların günü gelince hayat tecrübeleri edinmek üzere bir yolculağa çıkıp evlerini ve ailelerini terk etmek zorunda oldukları bir gelenek içerisindeler. Bu arayış herkesi yetişkin hale getirecektir. Yolculuğun adı ise Merantau olarak bilinmektedir. Bu filmde ise Merantau yolculuğuna çıkan bir gencin hikayesi anlatılıyor. Klasik ortadoğu dövüş sahnelerinin sık yaşandığı, fakat izleyici gözünden fazla aşırı verim beklenmiyecek bir filmdir.


Merantau Savaşçısı Türkçe Dublaj İzle

Saftirik: İşte Şimdi Yandık - Diary of a Wimpy Kid: Dog Days Türkçe Dublaj İzle


Okul sonunda tatil olmuştur, hava harika, bütün çocuklar dışarıda eğlenip tatilin tadını çıkarıyor ve Greg de şimdiye kadarki en iyi yaz tatilini geçirmeye can atıyordur. Fakat ailesinin tatil anlayışı çok farklıdır, babası ailece zaman geçirme, baba-oğul eğlencesi yapma plânlarıyla gelince Gregin hayalleri suya düşer.


Saftirik: İşte Şimdi Yandık - Diary of a Wimpy Kid: Dog Days Türkçe Dublaj İzle

25 Kasım 2012 Pazar

Muhteşem Yüzyil 75. Bölüm Fragmanı (28 Kasim)


Muhteşem Yüzyılda heyecan 75. bölümle 28 Kasım Çarşamba akşamı kaldığı yerden devam ediyor. Muhteşem Yüzyıl 75. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Muhteşem Yüzyil 75. Bölüm Fragmanı (28 Kasim)

Ustura Kemal 13. Bölüm Fragmanı (27 Kasim)


Ustura Kemal 27 Kasım Salı akşamı yeni bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Ustura Kemal 13. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Ustura Kemal 13. Bölüm Fragmanı (27 Kasim)

Hızlı Avcı Oyunu Oyna


Hızlı Avcı Oyunu ile süper arabanızla hız yapmaya ve sizden kaçanları yakalamaya ne dersiniz? Hız yaparken dikkat edin çünkü yol sanıldığı kadar kolay olmayabilir. Özellikle yolun üzerinde başka arabalar da varsa.


Hızlı Avcı Oyunu Oyna

Afacan Bebek Bakımı Oyunu Oyna


Afacan Bebek Bakımı Oyunu ile çok sevimli bu bebeğin size ihtiyacı var! Karnını doyurun, altını temizleyin ve daha bir sürü şey yaparak onu mutlu edin!


Afacan Bebek Bakımı Oyunu Oyna

Yükseklik Korkusu - Vertigo Altyazılı İzle


San Fransisco polisinden dedektif Scottie Ferguson, bir suçluyu kovalarken, damdan düşen ortağını kurtaramaz ve yükseklik korkusu başlar.

Polisliği bırakan ve özel dedektif olan Scottie'yi, eski okul arkadaşı Gavin Elster karısını takip etmesi için tutar. Scottie, genç kadının peşinden San Fransisco'ya döner ve kendisini karmaşık olayların içinde bulur.



Yükseklik Korkusu - Vertigo Altyazılı İzle

Lanetli Takım - The Damned United Türkçe Dublaj İzle


İngiliz futbolunun gelmiş geçmiş en iyi hocalarından olan ve 2004 yılında hayata veda eden Brian Clough'un Leeds United'ın başında, sadece 44 gün süren teknik direktörlük döneminin anlatan Damned United 27 Mart'ta İngiltere'de gösterime girecek.


Lanetli Takım - The Damned United Türkçe Dublaj İzle

Ben Banksın Başındaki Felaketler - Beauty


Üniversitede gazetecilik okuyan Ben Banks tembel ve kaygısız bir genç adamdır. Mezuniyeti tehlikeye girdiği halde bile umursamaz tavırlarını sürdüren bu genç adamı ne harekete geçirebilir? Güzelller güzeli garson kız Amyye duyduğu aşk ve beklenmedik bir cinayet sonrasında yaşananlar Benin yaşamını büsbütün değiştirecektir


Ben Banksın Başındaki Felaketler - Beauty

24 Kasım 2012 Cumartesi

Meclis - Ji jie hao Türkçe Dublaj İzle


1949da, Çin İç Savaşındaki Huaihai çatışmaları sırasında, Dokuzuncu Piyade Bölüğünün lideri olan Yüzbaşı Guzidi, geri çekilme emri ona ulaşana kadar savaşmakla görevlendirilmiştir. Çatışmanın en ölümcül dakikalarında, bölük büyük kayıplar vermiş ve cephanesini neredeyse tüketmişken Yüzbaşının en sadık adamı, yaşamını teslim etmeden önce bir geri çekilme emri geldiğini duyurur. Yüzbaşı Gu, arkadaşına inanmaz ve ne pahasına olursa olsun savaşmaya devam etmelerinde ısrarcı olur. Çok geçmeden, destek birliklerinin savaş alanından çekilmiş olduğunu ve emrindekilerin, onun ısrarcılığı yüzünden, belki de bir hiç için canlarını verdiklerini anlar. Çıldıran Gu, tek başına düşman siperlerine saldırır fakat hayatta kalır ve rütbeleri sökülmüş olarak bir hastanede uyanır.Burada, emrindeki bölüğün, kaderlerine şahit olan tek bir kişi olmadığı için sadece kayıp olarak kayda geçtiğini duyan Gu, emrindeki kırk altı adamın fedakarlıklarını ve onurlarını kanıtlamaya ant içer ve cepheye gelen emrin arkasındaki gizemi çözmek için uzun bir yolculuğa çıkar.


Meclis - Ji jie hao Türkçe Dublaj İzle

19 Kasım 2012 Pazartesi

Çöl Çiçeği - Desert Flower / Wüstenblume Türkçe Dublaj İzle


'Çöl Çiçeği' on yıllık mankenliğin ardından, 1997´de küçükken sünnet edildiğini açıklayan ve kendini kadın sünnetinin ortadan kaldırılmasına adayan Waris Dirie´nin yaşamını anlatıyor.


Çöl Çiçeği - Desert Flower / Wüstenblume Türkçe Dublaj İzle

16 Kasım 2012 Cuma

jQuery ile slayt nasıl yapılır


Merhaba arkadaşlar! bu gün sizlere jQuery ile nasıl slayt yapılır bu işin mantığı nedir onu anlatmaya çalışacağım. Öncelikle şunu söyleyeyim slayt yapmanın birçok yolu vardır ve birçok yerde farklı farklı şekilde yapıldığını görmüşsünüzdür.


jQuery ile slayt nasıl yapılır

Prenses Barbie Saç Stili


Prenses Barbie Saç Stili Oyunu ile prenses olan Barbienin saçına şekil vermeye ne dersiniz? Prenses Barbienin bu konuda yardıma ihtiyacı var!


Prenses Barbie Saç Stili

Hayatının Seçimi - The Ledge Türkçe Dublaj İzle


Köktendinci bir Hıristiyan ile bir ateist arasındaki felsefe savaşı. İstendiğinde ölümcül bir savaşa dönüşebilen düşünceler. Sonuçta, inançlı olanla bu eksikliği bir deneme olarak gören, inançsızlığa inanan kişi çok yüksek bir binanın uç kısmında mı her şeyi çözecektir? Sonrasında, kendi hayatı ile bir başkasının hayatı arasında bir seçim yapması gerekirse ne olacaktır? Bunun için ya bir saati kalmışsa! Ölümden sonra, ahirette, iman olmadan, böyle bir kurban yeteneğine sahip olacak mıdır?



Hayatının Seçimi - The Ledge Türkçe Dublaj İzle

Lanetli Kız - Dictado (Childish Games) Türkçe Dublaj İzle


İlkokullarda sınıf öğretmeni olan Daniel, görevli olduğu okulda çalışan kendisi gibi öğretmen eşi Laura ile huzurlu ve mutlu bir hayat sürdürmektedir. Fakat çok istemelerine rağmen hiç çocukları olmamıştır. Bir gün Daniel, çocukluk arkadaşı Mario ile karşılaşır ve çiftin kaderini o dakikadan sonra değişir. Mario yetim kalan Juliayı geçici olarak evlat edinmeleri için çifti ikna eder. Her ikisi de küçük kıza karşı anne ve babalık rollerine soyunan çift farklı bir çocukla karşı karşıya olduklarından habersizdirler. Korkutucu ve sıra dışı davranışları olan küçük kız, saklanan sırları da açığa çıkartacaktır...



Lanetli Kız - Dictado (Childish Games) Türkçe Dublaj İzle

Fedai - The Sentinel Türkçe Dublaj İzle


Pete Garrison, 20 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nın hayatını, kurşunların önüne atlayarak kurtarmış, sevilen ve sayılan gözde bir Amerikan Gizli Servis ajanıdır. Kariyerine artık Başkanın karısının özel koruması olarak devam edecektir. Fakat bir gün başkan'a bir süikast düzenleneceği anlaşılır ve Pete bir anda bir numaralı şüpheli haline gelir. Pete artık hem başkanı korumak hemde kendi ismini temizlemek zorundadır.


Fedai - The Sentinel Türkçe Dublaj İzle

Gelini Öpemeyebilirsiniz - You May Not Kiss The Bride Türkçe Dublaj İzle


Bryan Lighthouse (Dave Annable) sıradan bir hayvan fotoğrafçısıdır. Tesadüfen yolu Hırvat suç lideri Vlatko Nikitin (Ken Davitian) ile kesişir. Soruşturma altındaki Nikitin, Bryan'ı kızı Masha (Katharine McPhee) ile evlenmeye zorlar. Genç çift balayında tropikal bir adaya gider. Ancak Masha burada kaçırılır. Bryan da kendini tehlikeli bir maceranın ortasında bulur...


Gelini Öpemeyebilirsiniz - You May Not Kiss The Bride Türkçe Dublaj İzle

14 Kasım 2012 Çarşamba

Ruhlar Oteli - The Innkeepers Türkçe Dublaj İzle


Yankee Pedlar Inn Oteli'nde çalışan iki otel personeli Claire ve Luke ve kapanmak üzere olan otel hakkında uzun yıllardır yayılan hayalet hikayelerini araştırmaya karar verir. Sırları ortaya çıkartmak için doğaüstü ipuçlarının peşinden giden ikili, otele yeni gelen müşterilerin, hurafe gibi görünen hikayeleri bir bir gerçeğe dönüştürdüğüne tanık olacaktır...



Ruhlar Oteli - The Innkeepers Türkçe Dublaj İzle

Harold And Kumar 3 - A Very Harold


Zaman içerisinde yolları ayrılan ve yeni arkadaşlar edinen Harold Lee ve Kumar Patel ikilisi; ayrı şekilde Noel Yortusu kutlamaları için hazırlıklarını sürdürmektedir. Fakat, Kumar´ın; Noel arifesinde yanlışlıkla kapısına bırakılan esrarengiz bir paketi Harold´un evine yönlendirme çabası Harold´un kayınbabasının hediyesi olan Noel ağacının yanmasıyla sonuçlanır. Kayınbabasının evde olmamasından istifa eden ve olayı itiraf etmek yerine durumu kurtarmak isteyen Harold; gönülsüz bir şekilde Kumar ile birlikte başka bir saçma New York gezisine çıkar. Ancak, yeni bir Noel ağacı bulma arayışları neredeyse Noel gecesini mahvetmeleri ile sonuçlanacaktır.



Harold And Kumar 3 - A Very Harold

Ayı Teddy - Ted Türkçe Dublaj İzle


Family Guyın yaratıcısı Seth Macfarlane, sınırları zorlayan mizah anlayışını hem yazdığı hem yönettiği hem de seslendirdiği AYI TEDDY (TED) ile beyazperdeye getiriyor. Bu canlı-aksiyon animasyon komedide John Bennet (Mark Wahlberg) isimli bir yetişkinin çocukluk dileği sonucu canlanan ve sürekli el üstünde tutulan yaramaz oyuncak ayısıyla olan hikayesi anlatılıyor.


Ayı Teddy - Ted Türkçe Dublaj İzle

12 Kasım 2012 Pazartesi

İsyan - Lockout Türkçe Dublaj İzle


MS1, uzayda bulunan, dünyanın en tehlikeli suçlularının tutulduğu özel bir hapishanedir. Mahkumların hepsi uykuya yatırıldığı için hiçbir fiziksel şiddet, isyan ya da kaçma olayı yaşanmamaktadır. Ancak Amerikan Başkanının kızı Emilynin hapishaneyi ziyareti sırasında mahkumlardan biri uyanmayı başarır ve diğer mahkumları da uyandırarak şiddetli bir ayaklanma başlatır ve Emilyi esir alırlar. Başkan kızını kurtarabilmek için haksız yere hapise girmiş bir mahkumla anlaşır; eğer kızını kurtarabilirse mahkumu serbest bırakacaktır.


İsyan - Lockout Türkçe Dublaj İzle

Raising Arizona Türkçe Dublaj İzle


Coen biraderlerin 1987 tarihli ikinci filmi. Çocuğu olmayan -bir polis ve bir hırsızdan oluşan- evli bir çiftin, beşiz çocukları olan bir zenginin çocuklarından birini çalmaya çalışması üzerine kurulu absürd bir film. Holly Hunter ve John Goodman her zaman yaptıkları gibi efsanevi oynamışlar. Eğer uzun süredir adamakıllı komedi izlemedim diyorsanız kaçırmayın.


Raising Arizona Türkçe Dublaj İzle

Akbaba Operasyonu - Dung fong tuk ying Türkçe Dublaj İzle


Asyalı bir grup mahkum, bir füze üssünü yok etmeleri için ABD tarafından Vietnam'a gönderilir.


Akbaba Operasyonu - Dung fong tuk ying Türkçe Dublaj İzle

23 Numara - The Number 23 Türkçe Dublaj İzle


23 sayısını koyu bir saplantı hâline getiren Walter Sparrow (Jim Carrey), bir zamanlar ideal olan hayatını gerek kendisinin gerekse sevdiklerinin ölümüne yol açabilecek bir psikolojik işkence cehennemine dönüştürür. Walter bir türlü elinden bırakamadığı 23 Numara adlı gizemli romanın etkisiyle, karısı Agatha (Virginia Madsen) ve ergenlik çağındaki oğlu Robinle (Logan Lerman) geleceğine devam edebilmek için geçmişindeki sırların kapısını açmaya mecbur kalır. Kitap, Waltera Agatha tarafından doğumgünü hediyesi olarak verilmiştir ve konu aldığı tüyler ürpertici ve gizemli cinayet, karanlık ve tuhaf biçimde adeta Walterın hayatını yansıtırmışçasına anlatılmaktadır. Kitaptaki ana karakter olan dalgın dedektif Fingerlingin (onu da Carrey canlandırıyor) hayatı, Walterın kendi geçmişini çağrıştıran anlarla doludur. Kitabın dünyası canlanmaya başladıkça, Walter onun en korkunç ve kışkırtıcı bölümünün girdabına kapılmaya başlar: Fingerlingin 23 sayısının gizli gücüne duyduğu saplantısına.Bu saplantı kitaptan yayılıp, Walterı kontrol etmeye başlar. Hayatında her yerde bu sayıyı görmektedir ve Fingerlingle aynı korkunç suçu, yani bir cinayet işlemeye mahkum olduğuna inanmaya başlar. Kabus gibi hayaller Walterın aklını esir alır. Bu hayallerde karısı ve aile dostları Isaac Frenchin (Danny Huston) başına korkunç şeyler gelmektedir. Bu durumda Walterın kitaptaki gizemleri çözmek için umutsuzca çırpınmaktan başka şansı kalmaz. Eğer 23 sayısının ardındaki gücü çözebilirse, geleceğini de değiştirebilecektir.


23 Numara - The Number 23 Türkçe Dublaj İzle

14 Bıçak - 14 Blades - Gam yee wai Türkçe Dublaj İzle


Ming Hanedanı'nın ilk zamanlarında imparator, gücünü pekiştirmek ve soyunu sürdürmek için bir güvenlik sistemi oluşturur. Bu sistemde öksüz çocuklar katı bir disiplinle yetiştirilmektedir. Bu savaşçıların en iyisi olan Qinglong'a, harem ağası Jia tarafından gizli bir görev verilir. Jia'nın gizli planlarından habersiz olan Qinglong, kısa sürede büyük bir komplonun ortasına düştüğünü fark eder ve adını temize çıkarmak için büyük bir savaşa girişir.


14 Bıçak - 14 Blades - Gam yee wai Türkçe Dublaj İzle

Kara Kitap - Black Book - Zwartboek Türkçe Dublaj İzle


Hollanda 1944 İkinci Dünya Savaşının son yıllarında güzel şarkıcı Rachel Stein, Tsjempkema ailesinin yanında, Hollanda kırsalında saklanmaktadır. Bir zamanlar popüler ve zengin bir şarkıcı olan Rachel, şimdi Avrupadaki bir çok yahudi gibi ailesinden ayrı, her an Gestapo tarafından yakalanma korkusuyla savaşın bitmesini beklemektedir. Geçici güvenli-evi, alman savaş uçaklarının ateşi altındaki bir müttefik hava bombardımanı sırasında yıkılınca, Rachel, kendisini güvenli bir yere ulaştırmaya söz veren Rob isminde sempatik bir genç ile tanışır. Sonraki sabah Rachelı şehirdeki kontağı ile tanıştıran Rob, ailesini bulup, kurtarılmış topraklardan sınır dışına çıkıp kaçmayı planlamaktadır.Hollandada gizlice yahudileri sınır dışına kaçmalarına yardım eden bir avukat olan Mr. Smaal ve karısının evine gelirler. Mr. Smaal, gönülsüzce de olsa, RachelI düşman hattından geçirip, müttefik topraklarında ailesiyle buluşması için ayarlama yapacağını söyler. Fakat tehlikeli bir nehir geçişi sırasında, tekneleri Alman devriyelerince pusuya düşürülür. Naziler acımasızca teknedeki herkesi öldürürken Rachel, nehre atlayıp kurtulmayı başarır.Sonraki sabah Rachel, Hollanda Direniş örgütünün liderlerinden biri olan Gerben Kuipers tarafından kurtarılır. Nazik ve cömert bir adam olan Kuipers, Rachele bir iş ve güvenli bir ev önerir. Fakat ailesinin canice katliamını unutamayan Rachel, direnişe katılıp Almanlara karşı savaşmaya karar verir.


Kara Kitap - Black Book - Zwartboek Türkçe Dublaj İzle

11 Kasım 2012 Pazar

Street Dance 2 -3d Fragmanını İzle


Sokak Dansı Şampiyonasını kazanabilmek için karşılıgında çalışma alanlarını vermek şartıyla, dans takımı; Royal Dans Okulunun bale dansçılarıyla birlikte çalışmak zorunda kalacaklardır.


Street Dance 2 -3d Fragmanını İzle

Ironclad Fragmanını İzle


Bir tapınak şövalyesi ve bir grup ayaktakımı asker, 13. yüzyıl İngiliteresinde Rochester Kalesini gaddar Kral Johna karşı savunmak için savaşmaktadırlar. Magna Carta Anlaşmasını imzalayan Kral Johnun zamanında geçen hikayede, bu grup Krala karşı savaşarak ülkelerinin özgürlüğünü savunmaya çalışmaktadırlar. 25 milyon dolar bütçeli film Jonathan English tarafından yönetilmiştir. Film ile ilgili uzun bir süre Megan Foxun adı geçse de, Foxun filmi terketmesiyle yerini Kate Mara almış, Foxla birlikte film ekibinin de önemli bir kısmı da (James Purefoy ve Paul Giamatti) değişmiştir. Filmin yapımcısı Andrew Curtis filmin finansmanını Londra Metrosundan daha karmaşık olarak tanımlamıştır


Ironclad Fragmanını İzle

Otel Transilvanya Hotel Transylvania Fragmanını İzle


Dracula, insanların dünyasından uzakta bir otel işletiyordur. Bir gün, bir çocuk kontun ergenlik çağındaki kızına aşık olunca aşırı korumacı davranır.


Otel Transilvanya Hotel Transylvania Fragmanını İzle

Moskova´nın Şifresi Temel Temel 2: Moskova´nın Şifresi Fragmanını İzle


Moskova´nın Şifresi Temel Temel 2: Moskova´nın Şifresi Fragmanını İzle


Moskova´nın Şifresi Temel Temel 2: Moskova´nın Şifresi Fragmanını İzle

Şeytan Tohumu The Possession Fragmanını İzle


Antika bir kutu alan genç bir kız, kutunun içerisinde çıkan eski çağlara ait bir ruhun kölesi olur. Ailesi ise kızlarını bu ruhun ellerinden kurtarmak için her yola başvurur. Filmin gerçek bir olaydan temellendiği iddia ediliyor.


Şeytan Tohumu The Possession Fragmanını İzle

Mutluluk Asla Yalnız Gelmez Un Bonheur Narrive Jamais Seul Fragmanını İzle


Mutluluk Asla Yalnız Gelmez Un Bonheur Narrive Jamais Seul Fragmanını İzle


Mutluluk Asla Yalnız Gelmez Un Bonheur Narrive Jamais Seul Fragmanını İzle

Merhaba Hayat 6. Bölüm Fragmanı


Merhaba Hayat 13 Kasım Salı akşamı yepyeni bölümüyle FOX ekranlarında. Merhaba Hayat 6. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Merhaba Hayat 6. Bölüm Fragmanı

Ağir Roman Yeni Dünya 7. Bölüm Fragmanı


Ağır Roman Yeni Dünya 15 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Ağır Roman Yeni Dünya 7. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Ağir Roman Yeni Dünya 7. Bölüm Fragmanı

Lale Devri 89. Bölüm Fragmanı


Lale Devri 17 Kasım Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Lale Devri 89. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Lale Devri 89. Bölüm Fragmanı

Yükselen Ay Krallığı - Moonrise Kingdom Türkçe Dublaj İzle


1960'ların Yeni İngiltere'sinde küçük bir kasabadan kaçan, aşık genç bir çiftin yanı sıra; geride bıraktıkları kişilerin nasıl olduysa, onların kaybolduğuna ve kurtarılmaları gerektiğine inanması etrafında dönüyor.50 sene öncesinde geçen film bir kasabada birbirine aşık iki gencin kaçması sonrasında başta kasabanın şerifi olmak üzere tüm kasaba sakinleri gençlerin kaybolduğunu düşünüp onları aramaya başlaması anlatılıyor.


Yükselen Ay Krallığı - Moonrise Kingdom Türkçe Dublaj İzle

Tiny Toon Adventures Cartoon Workshop Atari Oyunu


Tiny Toon Adventures Cartoon Workshop Atari oyunu, Warner Bros. efsanevi çizgi filmlerinden birinin daha oyunu. 6 Levelden oluşan bu oyunda çok eğleneceksiniz.


Tiny Toon Adventures Cartoon Workshop Atari Oyunu

İsyan - Lock Out 2012 - BluRay - 1080p - MKV DUAL - Türkçe Dil Seçenekli (Türkçe dublaj) film İndir


Bir komplo oyununa alet olduktan sonra casuslukla suçlanan eski ajan Snow'a özgürlüğünü yeniden kazanma fırsatı sunulur. Fakat karşılığında üstlenmesi gereken görev oldukça zorludur. Zira Amerikan başkanının kızı Emily kaçırılmış ve yüksek güvenlikli bir uzay üssüne hapsedilmiştir. Snow en sıradışı yöntemlerle Emily'yi kurtarmaya çalışacaktır..


İsyan - Lock Out 2012 - BluRay - 1080p - MKV DUAL - Türkçe Dil Seçenekli (Türkçe dublaj) film İndir

3D Formula Yarışı Oyunu


3D Formula Yarışı Oyunu ile süper bir yarış deneyimine hazır mısınız? 3d oyunlar her zaman insanların ilgisini çekmiştir. Özellikle gerçekçilik ve eğlenceyi katlayan bu oyun türü araba oyunları ile mükemmel bir uyum sağlamaktadır!


3D Formula Yarışı Oyunu

Balon Dostlar Oyunu


Balon Dostlar Oyunu ile balonları kullanarak balık ve yengeçlere yardım etmeye ne dersiniz? Zor durumda olan balık ve yengeçlerin ulaşmaları gereken yerlere gitmelerini sağlayın ve bu hoş oyununu seviyelerini birer birer atlayın!


Balon Dostlar Oyunu

Zombi Futbolcular Oyunu


Zombi Futbolcular Oyunu ile topu kapıp zombilerden kaçmaya ve skor yapma hazır mısınız? Süper zevkli bir oyun sizleri bekliyor! Çılgın zombiler sizi yakalamak için gelirken bazı bölümlerde takım arkadaşlarınız sizi korumak için ellerinden geleni yapacaklar!


Zombi Futbolcular Oyunu

Çay Vakti Sandviçleri Oyunu


Çay Vakti Sandviçleri Oyunu ile günün en lezzetli zamanından çayın yanında güzel gidecek sandviçler hazırlamaya ne dersiniz?


Çay Vakti Sandviçleri Oyunu

10 Kasım 2012 Cumartesi

Gerçeğe Çağrı - Total Recall Türkçe Dublaj İzle


Çok sevdiği güzel bir eşi olan ve hayatını sıradan bir işçi olarak kazanan Douglas Quaid, gündelik yaşamından çok sıkılmıştır. Hayatında yaşayabileceği en güzel anların, bir süper ajanın anılarında saklı olduğuna inanır. Ama başvurduğu Recall şirketinde ortaya çıkan bir prosedür hatasından dolayı belleğine, aranan bir ajanın hafızası yüklenir ve Douglas kendisini hiç ummadığı tehlikeli bir maceranın ortasında bulur.


Gerçeğe Çağrı - Total Recall Türkçe Dublaj İzle

Kara Sineğin İntikamı - Eega Altyazılı İzle


Sevdiği kız uğruna öldürülen ve sevgilisini de kendi katiline kaptıran genç ve aşık adam küçük bir sinek olarak tekrar dünyaya gelir ve intikamını almak için işe koyulur.


Kara Sineğin İntikamı - Eega Altyazılı İzle

1080p Film İndir


1080p filmleri bulabilabileceğiniz film izleme zevkini kaliteli görüntülerle yaşayabileceğiniz film indirme sitemiz.


1080p Film İndir

8 Kasım 2012 Perşembe

Türkçe wordpress tema (pioneer)


Tarafımdan oranında türkçeye çevrilmiş. Admin panelinden birçok ayarı yapabileceğiniz, haber portalı, kişisel blog vb. amaçlarla kullana bileceğiniz, sade hoş görünüşlü wordpress tema.


Türkçe wordpress tema (pioneer)

Silici - Eraser Türkçe Dublaj 720p İzle


John Kruger (Arnold Schwarzenegger), 'Silici' adıyla tanınmakta olan bir tanık koruma görevlisidir. Tanıkların zarar görmemesi için onların geçmişlerini silmekte ve yeni kimlikler kazandırmaktadır.Yüksek teknoloji silahları ihalesinde hükümet yetkililerinin de karıştığı bir yolsuzluk olduğunu farkeden Lee Cullen (Vanessa Williams) isimli güzel bir kadını, koruması için Kruger görevlendirilir.İkilinin peşine düşen karanlık güçler, Kruger'a karşı yüksek teknolojili silahların yanısıra, tanık koruma programından bir haini de kullanacaktır.


Silici - Eraser Türkçe Dublaj 720p İzle

23 Numara - The Number 23 1080p Türkçe Dublaj İzle İndir


23 sayısını koyu bir saplantı hâline getiren Walter Sparrow (Jim Carrey), bir zamanlar ideal olan hayatını gerek kendisinin gerekse sevdiklerinin ölümüne yol açabilecek bir psikolojik işkence cehennemine dönüştürür. Walter bir türlü elinden bırakamadığı 23 Numara adlı gizemli romanın etkisiyle, karısı Agatha (Virginia Madsen) ve ergenlik çağındaki oğlu Robinle (Logan Lerman) geleceğine devam edebilmek için geçmişindeki sırların kapısını açmaya mecbur kalır. Kitap, Waltera Agatha tarafından doğumgünü hediyesi olarak verilmiştir ve konu aldığı tüyler ürpertici ve gizemli cinayet, karanlık ve tuhaf biçimde adeta Walterın hayatını yansıtırmışçasına anlatılmaktadır. Kitaptaki ana karakter olan dalgın dedektif Fingerlingin (onu da Carrey canlandırıyor) hayatı, Walterın kendi geçmişini çağrıştıran anlarla doludur. Kitabın dünyası canlanmaya başladıkça, Walter onun en korkunç ve kışkırtıcı bölümünün girdabına kapılmaya başlar: Fingerlingin 23 sayısının gizli gücüne duyduğu saplantısına. Bu saplantı kitaptan yayılıp, Walterı kontrol etmeye başlar. Hayatında her yerde bu sayıyı görmektedir ve Fingerlingle aynı korkunç suçu, yani bir cinayet işlemeye mahkum olduğuna inanmaya başlar. Kabus gibi hayaller Walterın aklını esir alır. Bu hayallerde karısı ve aile dostları Isaac Frenchin (Danny Huston) başına korkunç şeyler gelmektedir. Bu durumda Walterın kitaptaki gizemleri çözmek için umutsuzca çırpınmaktan başka şansı kalmaz. Eğer 23 sayısının ardındaki gücü çözebilirse, geleceğini de değiştirebilecektir.


23 Numara - The Number 23 1080p Türkçe Dublaj İzle İndir

İskelet Adam


İskelet Adam Oyunu ile çılgın bir oyun oynamaya ne dersiniz? Amaç basit iskelet adamın kemiklerini birbirinde ayırmak. Bunu da sahip olduğunuz top ile yapmalısınız!


İskelet Adam

Başkan Barbie


Başkan Barbie Oyunu ile Barbie bu sefer de başkanlık seçimlerine katılmaya karar veriyor. Fakat tarz konusunda bir türlü karar veremiyor. Ona yardım etmek istemez misin?


Başkan Barbie

Alemin Kirali 50. Bölüm Fragmanı (10 Kasim)


Alemin Kıralı 10 Kasım Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Alemin Kıralı 50. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Alemin Kirali 50. Bölüm Fragmanı (10 Kasim)

Alev Alev 7. Bölüm Fragmanı (10 Kasim)


Alev Alev 10 Kasım Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ATV ekranlarında. Alev Alev 7. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Alev Alev 7. Bölüm Fragmanı (10 Kasim)

Kayip Şehir 8. Bölüm Fragmanı (9 Kasim)


Kayıp Şehir 9 Kasım Cuma akşamı yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında. Kayıp Şehir 8. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Kayip Şehir 8. Bölüm Fragmanı (9 Kasim)

Avrupa Avrupa 50. Bölüm Fragmanı (11 Kasim)


Avrupa Avrupa 11 Kasım Pazar akşamı yeni bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Avrupa Avrupa 50. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Avrupa Avrupa 50. Bölüm Fragmanı (11 Kasim)

Benim Için Üzülme 2. Bölüm Fragmanı (13 Kasim)


Karadeniz draması Benim İçin Üzülme 13 Kasım Salı günü yeni bölümüyle ATV ekranlarında. Benim İçin Üzülme 2. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Benim Için Üzülme 2. Bölüm Fragmanı (13 Kasim)

7 Kasım 2012 Çarşamba

Gangnam Style Oyunu Oyna


Gangnam Style Oyunu ile sıradışı bir oyuna hazır olun! Gangnam Style süper dans savaşı yapmaya ne dersiniz? Geçtiğimiz günlerde dünyaca üne kavuşan ve dillerden düşmeyen Gangnam Style şarkısı şimdi oyun oldu!


Gangnam Style Oyunu Oyna

Sihirbaz Daffy Oyunu


Sihirbaz Daffy oyunu ile sihirli bir serüvene çıkmaya ne dersiniz? Sevilen çizgi kahraman Daffy Duck şimdi de sihirbaz oluyor ve maceradan maceraya koşuyor!


Sihirbaz Daffy Oyunu

Cadılar Bayramı Sürüşü Oyunu


Cadılar Bayramı Sürüşü Oyunu ile cadılar bayramında ortalıkta şöyle bir tur atmaya ne dersiniz? Peki ya bir yarışa?


Cadılar Bayramı Sürüşü Oyunu

Gol Olsun Oyunu Oyna


Gol Olsun Oyunu ile çılgın bir futbol oyunu oynamaya hazır mısınız? İple kontrol edebildiğiniz futbolcuyu kullanarak türlü engellere sahip platformdaki topu kaleye atmaya çalışacaksınız! İpi kullanın ve futbolcunuzun yerini değiştirin! Bu ilginç beceri oyununu büyük bir dikkatle oynayacaksınız!


Gol Olsun Oyunu Oyna

Üç Robot Oyunu Oyna


Üç Robot Oyunu ile robotlar kapışıyor ve ortalık bakın nasıl karışıyor! 3 ayrı özelliğe sahip robot tek bir robotta birleşiyor ve ortaya mükemmel bir macera oyunu çıkıyor! Bu oyun nefesinizi kesecek!


Üç Robot Oyunu Oyna

Kaplumbağa Fırlatmaca Oyunu Oyna


Kaplumbağa Fırlatmaca Oyunu ile kaplumbağanın yetişmesi gereken bir yer var! Ve bu kaplumbağayı yetiştirecek kişi de sizsiniz! Nasıl mı yetiştireceksiniz? Kaplumbağayı tüm gücünüz ve çevikliğiniz ile fırlatın ve ona yardım edin!


Kaplumbağa Fırlatmaca Oyunu Oyna

Bir Zamanlar Osmanli Kiyam 15. Bölüm Fragmanı (12 Kasim)


Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam 12 Kasım Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam 15. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Bir Zamanlar Osmanli Kiyam 15. Bölüm Fragmanı (12 Kasim)

Hayatimin Rolü 15. Bölüm Fragmanı (15 Kasim)


Hayatımın Rolü 15 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümüyle Star TV ekranlarında. Hayatımın Rolü 15. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Hayatimin Rolü 15. Bölüm Fragmanı (15 Kasim)

Emirin Yolu 3. Bölüm Fragmanı (9 Kasim)


Emirin hikayesi şimdi en başından anlatılıyor. Emirin Yolu 9 Kasım Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Emirin Yolu 3. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Emirin Yolu 3. Bölüm Fragmanı (9 Kasim)

Yalan Dünya 29. Bölüm Fragmanı (9 Kasim)


Yalan Dünya 9 Kasım Cuma akşamı yeni bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Yalan Dünya 29. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Yalan Dünya 29. Bölüm Fragmanı (9 Kasim)

Madagaskar 3: Avrupanın En Çok Arananları Türkçe Dublaj İzle


Dört sevimli kahramanımız olan Alex, Melman, Gloria ve Marty New York a dönmek için yine çaba içerisindedirler. Bu sefer bir sirke katılırlar ve sirk ile birlikte gezmeye başlarlar. Fakat sirkte başlarına geleceklerinden haberleri yoktur.


Madagaskar 3: Avrupanın En Çok Arananları Türkçe Dublaj İzle

6 Kasım 2012 Salı

Zamanda Yolculuk - Frequently Asked Questions About Time Travel Türkçe Dublaj İzle


Film kafayı zaman yolculuğu ile bozan üç arkadaşın bu konudaki teorik çalışmalarını anlatıyor.


Zamanda Yolculuk - Frequently Asked Questions About Time Travel Türkçe Dublaj İzle

Ölülerin Günlüğü - Diary of the Dead Türkçe Dublaj İzle


Bir grup film öğrencisi, ormanlık bir alanda korku filmi çekerlerken gerçek zombilerle karşı karşıya kalırlar. Bu durum karşısında kameralarını kurgudan gerçekliğe döndüren öğrenciler aynı zamanda olayların kaydını tutarak tarihte yer almasını isterler. Zombileri tek tek kaydetmeye çalışan gençler için bu kayıtlar artık hayatlarından bile önemli hale gelir. Olayların kısa süre içerisinde medya tarafından duyulması sonucu, çektikleri film bir yandan da medyanın çarpıtarak yansıttığı haberlere de rakip olacaktır.


Ölülerin Günlüğü - Diary of the Dead Türkçe Dublaj İzle

Babil M.S. - Babylon A.D. Türkçe Dublaj İzle


Eski asker Toorop (Vin Diesel) para karşılığında kuryelik yapmaktadır. Kendisine günün birinde bir teklif gelir. Yapacağı görev Rusyadan Almanyaya kadar bir kadını korumak ve yolculuğunda ona eşlik etmektir. Ancak Toorop, işverenin kendinden birşey sakladığını anlar. Kadın bir sır taşımaktadır ve bu sır pek çok şeyi değiştirecek güçtedir.


Babil M.S. - Babylon A.D. Türkçe Dublaj İzle

Davetsiz Çapkınlar - Wedding Crashers Türkçe Dublaj İzle


Karizmatik iki genç adam her düğünün en gözde erkekleri olmaktan ve ortalığı birbirine katmaktan çok hoşlanmaktadırlar. Tabii ki bir amaç uğruna. Düğünlerde boy gösteren hoş , bakımlı genç ve bekar kadınları baştan çıkarmak


Davetsiz Çapkınlar - Wedding Crashers Türkçe Dublaj İzle

5 Kasım 2012 Pazartesi

Hedef - Target ( Mishen ) Türkçe Dublaj İzle


2020 yılında Moskovada yaşayan çok zengin bir grup insan, yaşlanmayı durduran bir yer olduğunu öğrenir ve gözden uzakta, harap vaziyetteki bu yere gelir. Ölümsüzlük gerçekten mümkün müdür? Yoksa bu insanları başka bir senaryo mu beklemektedir?



Hedef - Target ( Mishen ) Türkçe Dublaj İzle

Fire With Fire Altyazılı İzle


Bir markette tezgahtarın bir çete elemanı tarafından öldürülmesine şahit olan Jeremy, ordan canını zor kurtarır ve böylece olaylar gelişmeye başlar. Çete jeremynin kendilerini polise yakalattığını öğrenir bunun üzerine tanık koruma programına alınır, tanık korumanın başında olan talia ile aralarında bir aşk doğar. Talia çete tarafından vurulunca bu işin polis ile olmayacağını anlayıp rakip çetelerden biriyle anlaşma yapar ve karşı çeteyi tek tek yok etmeye çalışır.


Fire With Fire Altyazılı İzle

Kayıp Müfreze - The Lost Battalion Türkçe Dublaj İzle


Film, gerçek hikayeden uyarlanmıştır. 1. Dünya Savaşının sonuna doğru Binbaşı Charles Whittleseyin müfrezesine stratejik önemi olan bir noktanın ele geçirilmesi emri verilir. Ancak her şey ters gider. Söz verilen takviye birlikleri ile malzemeler Almanlar tarafından ele geçirilir. Genç İrlandalılar ve İtalyan asıllı Amerikalılardan oluşan birliğiyle Binbaşı, Alman birlikleri tarafından kısa sürede kuşatılır.


Kayıp Müfreze - The Lost Battalion Türkçe Dublaj İzle

4 Kasım 2012 Pazar

Fire with Fire - 720p Türkçe Altyazılı İzle


Yorucu bir günün ardından itfaiyeci Jeremy Coleman (Josh Duhamel) ve iş arkadaşları gün sonunda bir şeyler içmeyi kararlaştırırlar. Jeremy biraz daha alkol almak üzere markete girdiğinde tesadüfen tezgahtarın neo-nazi Hagan´ın (Vincent D´Onofrio) ellerinde acımasızca öldürülüşüne tanık olur. Jeremy canını zor bela kurtardıktan sonra Hagan´ın son suçunu öğrenen Dedektif Mike Cella (Bruce Willis) vaka ile ilgilenmeye başlar. Hagan tutuklanır ve Jeremy onu teşhis eder ancak Hagan çift taraflı aynanın arkasında duranın Jeremy olduğunu bildiğini onun adını ve adresini telaffuz ederek gösterir.


Fire with Fire - 720p Türkçe Altyazılı İzle

2 Kasım 2012 Cuma

Ağir Roman Yeni Dünya 6. Bölüm Fragmanı (8 Kasim)


Ağır Roman Yeni Dünya 8 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Ağır Roman Yeni Dünya 6. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Ağir Roman Yeni Dünya 6. Bölüm Fragmanı (8 Kasim)

Sakarya Firat 120. Bölüm Fragmanı (7 Kasim)


Sakarya Fırat 7 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Sakarya Fırat 120. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Sakarya Firat 120. Bölüm Fragmanı (7 Kasim)

Öyle Bir Geçer Zamanki 88. Bölüm Fragmanı (6 Kasim)


Öyle Bir Geçer Zamanki 6 Kasım Salı akşamı yeni bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Öyle Bir Geçer Zamanki 88. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Öyle Bir Geçer Zamanki 88. Bölüm Fragmanı (6 Kasim)

Muhteşem Yüzyil 72. Bölüm Fragmanı (7 Kasim)


Muhteşem Yüzyılda heyecan 72. bölümle 7 Kasım Çarşamba akşamı kaldığı yerden devam ediyor. Muhteşem Yüzyıl 72. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Muhteşem Yüzyil 72. Bölüm Fragmanı (7 Kasim)

Hayat Devam Ediyor 36. Bölüm 2. Fragman (4 Kasim)


Hayat Devam Ediyor 4 Kasım Pazar akşamı yeni bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Hayat Devam Ediyor 36. bölüm 2. fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.


Hayat Devam Ediyor 36. Bölüm 2. Fragman (4 Kasim)